PRL B12-ND 59 ml. 2 fl. oz

B12-ND is een rijke bron van vloeibare vitamine B12 in de voorkeur vormen (hydroxocobalamine, methylcobalamine en adenosylcobalamine) in een probiotische gefermenteerde cultuur. Vitamine B12 heeft vele functies in het lichaam inclusief het ondersteunen van het zenuwstelsel gezondheid en de vorming van bloed, vetzuren en nucleïnezuren. Deze geavanceerde formule biedt eersteklas vitamine B12-ondersteuning, ook voor vegetariërs en veganisten. (Probiotische fermentatie wordt gekweekt zonder het gebruik van dierlijke bronnen).

ND Technology (Novel Micro-gekweekte Delivery)
Deze eersteklas kwaliteit formule wordt gefermenteerd met behulp van een unieke probiotische cultuur die zorgt voor snelle levering en die een superieure bio-energetische dynamiek mogelijk maakt. Veel mensen zeggen dat ze het effect van dit product de eerste keer dat ze het nemen al voelen.

Let op: Vervang uw dagelijkse gevarieerde voeding niet met een voedingssupplement. Dit product is geen geneesmiddel. Overschrijd de aanbevolen hoeveelheid niet. Bewaar goed gesloten, buiten bereik van kinderen, op een koele, droge plaats en uit de buurt van direct zonlicht.

Zie de afbeelding hieronder voor supplementwaarden:

PRL B12-ND 58 ml
Inhoud 58 ml
Land van herkomst VS
Ingrediënten Vitamine B12 (als methylcobalamine en adenosylcobalamine) gefermenteerd in probiotische culturen, gezuiverd water, biologische alcohol, biologische melasse, biologische rietsuiker
Allergenen informatie Probiotic culture inactivated after fermentation; preserved with organic alcohol.
Toepassing Neem 1/4 theelepel gemengd in 120 ml water per dag. Schudden vóór gebruik. 
Bewaaradvies Bewaar op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen.
Portie | Portie per Verpakking 1,25 ml / 46

 

Er zijn zo van die basis gezondheids producten die we allemaal voor korte of lange tijd zouden moeten nemen.
Vitamine D, probiotica, magnesium, detox producten, zijn daar voorbeelden van.
Vitamine B-12 hoort ook zeer zeker in dat rijtje thuis.
Want wist je al dat psychoses, dementie, CVS/ME, Fibromyalgie, zwakte, tintelingen, haaruitval, concentratieproblemen, autisme, slechte weerstand, allergieen,  wazig zien, depressie, apathie, branderig tong, spiertrillingen, verlaagde vruchtbaarheid, slecht te herstellen bloedarmoede, slechte eetlust etc. Allemaal te maken kunnen hebben met een tekort aan vitamine B-12?
 

De meeste mensen kennen vitamine B12 als de B vitamine die werkt als bron voor meer energie. Maar het is goed om te realiseren dat B12 eigenlijk een verzamelterm is voor groep vitamines.
Deze druppels van Global Healing centre bevat Methylcobalamine en adenosycobalmine. En dit zijn de meest bioactieve vormen van B12.
 
Waarom zou je deze druppels nemen en niet een ander B12 product?
5 redenen:
 
 1. Het is de beste B12 die beschikbaar is op de markt.
  Methylcobalamine is de meest pure, actieve, bio-beschikbare co-enzym vorm van B12. En dan gecombineerd met adenosylcobalamine (is ook een co-enzym) maakt het een uitermate effectieve product.
 2. Dit product bevordert het normale energie niveau in het lichaam.
  Vitamine B12 zorgt op verschillende manieren voor meer energie productie. In de eerste plaats ondersteunt het de bijnieren, de aanmaak van rode bloedcellen en helpt het Koolhydraten om te zetten in glucose. En glucose is de brandstof die het lichaam gebruikt voor energie.
 3. Zo goed opneembaar dat B12 tekort kan worden opgeheven.
  B12 tekort is een serieus probleem dat bloedarmoede, uitputting, zwakte, opstipatie, gewichtsverlies of juist gewichtstoename, depressie, slecht geheugen, astma, problemen met kijken en laag sperma gehalte kan veroorzaken.
  Dit product is voor het lichaam makkelijk opneembaar omdat het niet door de lever wordt afgebroken.
 4. Het ondersteunt alle hoofd processen in het lichaam.
  Denk hierbij ook aan de hersenfucties en de functies van het zenuwstelsel!!
 5. Zorgt voor een natuurlijk en goed slaappatroon.
   
 

 
 

 
Bewaren op een droge, koele plek.

 

| Meer
">

Prijsinformatie:
Prijs per 59 ml:
€ 21,17
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: Bestellen
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.