Hormonen Man plus speekseltest

Laboratorium chemische analyse van de steroÏdhormonen cortisol,DHEA, estra diol, progesteron en testosteron in het speeksel.

Ter bepaling van de actuele hormonale situatie bij de man.

Download hier de handleiding speekseltest

Over deze test

De hormoondiagnostiek uit speeksel bied tegenover de bepaling vanuit bloed talrijke voordelen: De monsterafname is niet-invasief, pijnloos en kan op ieder gewenst tijdstip en op iedere plaatst plaatsvinden. De hormoonbepaling uit speeksel is bijzonder zinvol omdat het beoogde vrije, biologisch actieve deel van de hormonen bepaald wordt.

Bij de beoordeling van de vastgestelde hormoonwaarden in het speeksel is in eerste instantie vooral de verhouding tussen de verschillende hormonen belangrijk. Zijn de hormonen niet in balans of gaat de hormoonproductie sterk achteruit dan kan zich dit uiten in depressies, gevoel van zinloosheid, slaapstoornissen, verminderde libido en erectie, bloeddrukafwijkingen, hartritmestoornissen, vergeetachtigheid en gewichtstoename.

 

Indicaties

  • bij seksuele functiestoornissen met verminderd libido

  • impotentie

  • moeheid

  • depressie

  • gewichtstoename


| Meer
">

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 130,44
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 13
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

3 dag(en)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.