Hormonen Vrouw plus speekseltestHormonen Vrouw Plus

LEVERTIJD 3-4 DAGEN.

Laboratorium analyse van de de steroïde hormonen cortisol, DHEA, oestradiol, oestriol, progesteron en testosteron in het speeksel.
 
Ter bepaling van de actuele hormonale status bij de vrouw.
 
Over deze test
 De hormoondiagnostiek uit speeksel biedt tegenover de bepaling vanuit bloed talrijke voordelen: De monsterafname is niet-invasief, pijnloos en kan op ieder gewenst tijdstip en op iedere plek plaatsvinden. De hormoonbepaling uit speeksel is bijzonder zinvol omdat het beoogde vrije, biologisch actieve deel van de hormonen wordt bepaald.
 Bij de beoordeling van de vastgestelde hormoonwaarden in het speeksel is in eerste instantie vooral de verhouding tussen de verschillende hormonen belangrijk. Zijn de hormonen niet in balans of gaat de hormoonproductie sterk achteruit dan kan zich dit uiten in de hiernaast opgesomde symptomen .
 
 Monsterafname
 Wanneer een cyclus aanwezig is: 21e cyclusdag.
Wanneer een cyclus ontbreekt: iedere dag mogelijk
De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een arts of therapeut worden besproken.
 
Indicaties
 
bij Premenstrueel Syndroom (PMS)
bij cyclusproblemen (A-, Poly-, Hyper- of Oligomenorrhoe)
bij cyclus gerelateerde stemmingswisselingen of hoofdpijn
bij gespannen borsten
bij gewichtstoename (vooal op de buik) of cyclus gerelateerde eetbuien
bij verminderd libido
bij depressieve stemmingen
bij kinderwens
bij warmteflushes en nachtelijk zweten
bij verminderde vaginale smering, dunne vaginale slijmhuid
bij droge haren
bij slaapstoornissen
bij angsten/depressies
bij vergeetachtigheid en concentratiestoornissen
bij urine-incontinentie

 

| Meer
">

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 142,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Betty de Ruiter - 23-02-2018 10:54

Ik heb de (uitgebreide) speekseltest aangeschaft vanwege heftige klachten die op een disbalans in mijn hormoonhuishouding leken te wijzen. Testpakket snel na aankoop ontvangen. Daarna wachten op het juiste moment van de cyclus en dan 3 speekselmonsters nemen op een nuchtere maag. Daarna het pakket op de bus en afwachten maar. Dat wachten duurde kort (in totaal 10 dagen). Het rapport was helder en eenvoudig te begrijpen. In mijn geval was er sprake van een bijna afwezigheid van het hormoon Progesteron. Dit zou mijn klachten kunnen verklaren. Met dit rapport kan ik naar mijn huisarts om een hiervoor een adequate behandeling te vinden. Super tevreden dus!

Hester Nicolaij - 26-02-2017 12:33

De resultaten van de speekseltest kwamen vlot binnen, dus geen lange wachttijd. De informatie die ik kreeg was heel uitgebreidt en goed verzorgt. Duidelijke getallen, met daarbij een range (in kleur) van mijn scores en de grenzen van goed/onvoldoende. Ook info daarbij wat dit betekende en wat je dan moest doen. Zelfs de ranges in geval je al ondersteunende hormoonprodukten gebruikte. Kortom; goede test, duidelijke info en snelle uitslag. Ik kan het zeker anderen aanraden, want ik ben tevreden. Bedankt!