Liver rescue

 

Bij de meeste mensen is de lever verzwakt door een toxische overbelasting. Hoe gezonder je leeft, hoe minder stress de organen, waaronder de lever, ondervinden. Met irisdiagnostiek en levende bloedcelanalyse is aangetoond dat veel mensen een overbelaste lever hebben. Over het algemeen is er meer overbelasting van de lever naarmate we ouder worden en/of meer toxinen binnen krijgen. Slechte dieetgewoonten, zoals overmatige inname van eiwitten en alcohol zijn slecht voor de lever. Ook bijna alle medicijnen veroorzaken schade aan de lever. Aanhoudende leverschade leidt ertoe dat het lichaam steeds minder goed functioneert, waarop zelfs de dood kan volgen. 
Hoe ouder en/of toxischer iemand wordt, en hoe verder men van een veganistische eetwijze met nadruk op rauw voedsel afwijkt, hoe meer leverstress er gewoonlijk aanwezig is. Bijna alle klassieke geneesmiddelen kunnen en zullen wel degelijk leverschade veroorzaken! Aangehouden leverschade leidt tot weidverspreid lichaamsfalen en uiteindelijk de dood! En deze toxische stoffen zouden ons moeten genezen...? Ook ongelukkige voedingskeuzes, zoals een overdaad aan eiwitten (m.n. uit bronnen die ooit levende, voelende wezens waren), alcohol, medicatie en eender wat slecht is voor ons, kan leverstress veroorzaken. Melkdistel kan de lever helpen omdat het diens functie nutritioneel ondersteunt. Het kan helpen om de hoeveelheid gal te verhogen (die vetten emulsifieert en voor de lever een hoofdkanaal is voor het dumpen van gif en afval). Wanneer de lever toxisch is, dumpt hij toxines in uw darm via gal. Wanneer je darm toxisch is (haast bij iedereen), worden deze toxines gereabsorbeerd in het bloed en velen ervan komen opnieuw terecht in de lever, weer naar de darm via gal, terug naar de lever, enz. Om zowel darm als lever te ondersteunen raden wij aan om een darmreiniging te doen en gezond te eten. Hoe toxischer darm en lever, hoe meer je Liver Rescue™ kunt gebruiken ter bescherming. Veel onderzoek heeft uitgewezen dat melkdistel in staat is om de lever te beschermen tegen de beschadigende effecten van een hele variëteit aan veelvoorkomende toxines, inclusief alcohol. Melkdistelextract is zo krachtig dat zelfs bericht werd over het overkomen van een anders dodelijke overdodis drugs! Nota: ga *niet* opzettelijk een overdosis drugs innemen omdat je melkdistelextract of Liver Rescue™ aan het nemen bent. Melkdistel werkt eveneens als krachtig en effectief anti-oxidant en kan de waarden van glutathione reductase (een cruciaal metabolisch anti-oxidant enzyme) in de lever verhogen. De anti-oxidante en andere eigenschappen van melkdistel hebben tevens een positieve invloed op andere plaatsen in het lichaam. 

Portie: 2 à 4 VeganCaps™ Melkdistelzaadextract (Silybum Marianum gestandardiseerd tot 80% Silymarin) - 600 mg Paardenbloemwortelextract (Taraxacum Officinale) (4:1) - 200 mg Wasabia Japonica (wortel) - 100 mg Picrorhiza Kurroa (10% kutkin) - 100 mg Totaal aan plantenextracten per 2 VeganCaps™ : 1000 mg **Dagelijkse waarde niet vastgesteld. Andere ingrediënten: GEEN - geen vloeistoffen of vulmiddelen.

 
Het is van essentieel belang voor je gezondheid om je lever in goede conditie te houden. Een van de functies van de lever is het filteren van toxinen uit het bloed. Als de lever onvoldoende functioneert, vermindert je gezondheid.

| Meer
">

Prijsinformatie:
Prijs per 120 capsules:
€ 39,20
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: Bestellen
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.