MSM poeder

 
MSM (methylsulfonylmethaan) is organisch gebonden zwavel; de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in alle levende organismen en biologisch actief is. Zwavel wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Het is onder andere een bestanddeel van bindweefsel, rode bloedcellen, spieren, huid, haar en nagels en van de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne. MSM bevordert lenigheid (goed voor yoga!), helpt bij het herstel van pijnlijke spieren en blessures.
Omdat het helpt bij de opbouw van collageen is het uitstekend voor een mooie huid, mooi dik en glanzend haar en sterke nagels.
Door MSM wordt het weefsel beter doorlaatbaar zodat voedingsstoffen er makkelijker in en afvalstoffen er makkelijker uit kunnen.
MSM heeft een geweldig effect op het neutraliseren van niet lichaamseigen eiwitten (allergenen, toxins, niet verteerd voedsel etc,) en maakt het ontstekingsremmend. 

Begin je dag goed met de electrolyten en mineralen drank

| Meer
">

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per 500gr:
€ 21,69
Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

onbekend

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.