Oxypowder 

Darmen, en dan met name het colon, vol gifstoffen kan je gezondheid (ernstig) in gevaar brengen.
 
Oxy-Powder® kan helpen bij het herstel!
 
Het is een feit, een ongezond verteringssysteem vol met slijm, gifstoffen, en ander afval kan de oorzaak zijn van meerdere gezondheidssystemen zoals:
 
Opgezwollen gevoel
Gewichtsproblemen
Stemmingswisselingen
Zo nu en dan constipatie
Rugpijn
Hoofdpijn
Gebrek aan energie
Zwak immuunsysteem
Geen honger
Slechte adem
Diarree
Als jij aan een van deze symptomen lijdt is een colon reiniging precies wat je nodig hebt.
 
Reinigen met Oxy-Powder® kan:
 
Reinigen, verfrissen en ontgiftigen
Opbouw van afval in je colon stoppen
Helpen met herstel en behouden van regelmaat
Je immuunsysteem een boost geven
De opname van vitale voedingsstoffen maximaliseren
Vitaliteit vernieuwen
Oxy-Powder® helpt in het schoonmaken en ontgiften van je colon zonder de gevaarlijke en genante bijwerkingen van laxeermiddelen en colon reinigers gemaakt van kruiden!
 
Je stofwisseling is de levenslijn voor je gezondheid! Elke dag verwerkt je lichaam ongeveer 10 liter aan voedsel, vloeistoffen, en lichaamsuitwerpselen. De stress en eisen van het leven van tegenwoordig kunnen het lichaam na een tijd uitputten waardoor het leven er zeer somber uit gaat zien!
 
Het hoeft zo niet te blijven. Oxy-Powder® biedt het ultieme in colon reiniging zodat jij weer een gezonder leven kunt gaan leiden.
 
Heeft Oxy-Powder® een verslavende werking?
 
De darmen zullen niet afhankelijk worden van Oxy-Powder®, tenzij u eerder een operatie heeft ondergaan aan uw darmen, een aandoening heeft aan uw darmspieren of de darmen permanent beschadigd zijn als gevolg van de ziekte van Hirschprung. Bij de ziekte van Hirschprung zijn de zenuwen die naar de darmen leiden permanent beschadigd of vernietigd. Het is een veel voorkomende ziekte die miljoenen mensen treft. Gewone doktoren diagnosticeren het echter meestal niet.
 
Wij geloven dat permanente schade aan de zenuwen binnen de darmen kan worden veroorzaakt door:
 
Chronische constipatie
Stress
Depressie
Gebrek aan beweging
Slecht voedselpatroon
In sommige gevallen kan het erop lijken dat Oxy-Powder® verslavend werkt maar wij denken dat dit zo is omdat de betreffende persoon al een eerder bestaande, niet gediagnosticeerde darmaandoening heeft.
 
Kan ik Oxy-Powder® elke dag nemen?
 
Oxy-Powder® is veilig voor alledaags gebruik, al raden wij aan om het product om de dag te nemen na de eerste flinke reiniging. 
 
Uw darmen zullen NIET afhankelijk worden van Oxy-Powder®, maar als er al een darmaandoening aanwezig is kan het erop lijken alsof Oxy-Powder® constant nodig is. Wat er dan daadwerkelijk gebeurt, is dat Oxy-Powder® de darmen helpt om hun werk te doen wat ze eerder niet konden verrichten. Dit zou niet als afhankelijk moeten worden bestempeld maar als het geven van benodigde hulp aan de ingewanden om schadelijke gifstoffen en opstopping te verwijderen. Hierdoor worden de taken van het slecht functionerende maag – en darmstelsel verkleind.
 
Sommige mensen gebruiken Oxy-Powder® al meer dan 10 jaar en zijn zeer gezond. Er zijn een hoop oorzaken van chronische constipatie en de schade die daardoor teweeg wordt gebracht kan soms heel moeilijk terug te draaien zjn. Darmen die permanent beschadigd zijn staan ook wel bekend als de ziekte van Hirschprung, wat betekent dat de de zenuwen die naar het darmstelsel leiden permanent beschadigd of vernietigd zijn. Het is een veel voorkomende ziekte die miljoenen mensen treft. Gewone doktoren diagnosticeren het echter meestal niet.
 
Andere oorzaken van zenuwschade en constipatie in de darmen zijn onder andere:
 
IJzersupplementen
Pijnstillers
Antidepressiva
Lage schildkllier hormonen
Nier malfunctie
Diabetes
Uitdroging
Hoestsiroop
Codeine
Hartmedicatie
Calcium carbonaat supplementen
Antihistamines
Oxy-Powder® kan doorlopend worden gebruikt indien nodig.
 
Waarom moet ik niet naar het toilet op de dagen dat ik geen Oxy-Powder® neem?
 

De darmspier is net als elke andere spier in het lichaam en moet in beweging blijven. Dit gebeurt doordat het lichaam voelt dat het afval kwijt moet. Als u verstopt bent, voelt het lichaam dit niet. Uiteindelijk zal u hierdoor ook gewoon naar het toilet moeten op de dagen dat u geen Oxy-Powder® neemt. Wij willen u niet alleen helpen met uw constipatieproblemen maar door uiteindelijk zelf weer ontlasting kwijt te kunnen raken. Onthoud nogmaals dat dit anders is voor die personen die al aan een darmaandoening lijden.
 
Kan ik Oxy-Powder® nemen terwijl ik andere voorgeschreven medicatie gebruik?
 

Zo ver wij weten zijn er geen contra-indicaties als u Oxy-Powder® neemt in combinatie met voorgeschreven medicatie, zolang u Oxy-Powder® maar 6 uur voor of 6 uur na het medicijn inneemt. Het is echter nog altijd het beste om eerst met een gezondheidsprofessional te overleggen voordat u supplementen gaan slikken.
 
Ik heb last van waterige ontlasting en heb hier mijn twijfels over. Is dit diarree?
 
Oxy-Powder® zal waterige, winderige ontlasting teweeg brengen. Dit is geen klinische diarree; het is het bijproduct van oxidatie. De oorzaken van diarree zijn vaak tijdelijke problemen zoals een infectie of een virus, of chronische problemen zoals een darmziekte. Een paar andere veel voorkomende oorzaken van diarree zijn:
 
Bacteriële infecties die worden overgebracht door besmet water of voedsel zoals Campylobacter, Salmonella, Shigella, Escherichia coli, virale infecties, rotovirus, Norwalk virus, cytomegalovirus, herpes simplex virus, en virale hepatitis
Lactose intolerantie
Parasieten zoals Giardia lamblia, Entamoeba histolytica, en Cryptosporidium
Reacties op voorgeschreven medicaties, zoals antibiotica en bloeddruk medicaties.
Ziektes van de ingewanden, zoals inflammatory bowel disease, prikkelbaar darmsydroom en coeliakie.
Vergeet niet dat Oxy-Powder® vaste substanties in vloeibare substanties of gas verandert. Om uw lichaam bij dit reinigingsproces te helpen, adviseren wij om dagelijks de helft van uw lichaamsgewicht te drinken in ounces terwijl u Oxy-Powder® neemt. Er is echter nog nooit een gerapporteerd geval van uitdroging of electrolyeren imbalans geweest. Om uw lichaamsgewicht in ounces uit te rekenen kunt u uw lichaamsgewicht door de helft delen (bijvoorbeeld, als u 70 kilo weegt zou u 35 ounces (1 liter) water moeten drinken).
 
Zou ik mij zorgen moeten maken over uitdroging als ik Oxy-Powder® gebruik?
 
Voor zover wij weten is er nog nooit een geval van uitdroging of electrolyten gebrek geweest bij het gebruik van Oxy-Powder®. Wij raden aan om veel te drinken (2-3 liter) wanneer u Oxy-Powder® neemt, om de geoxideerde gifstoffen uit de darmen te spoelen. Het zal er misschien op lijken dat u diarree heft maar dit is simpelweg de harde substantie die is veranderd in een vloeibare.
 
Welke symptomen kan ik ontwikkelen terwijl ik Oxy-Powder® gebruik?
 
U kunt waterige, winderige ontlasting krijgen, luidruchtige darmgeluiden of tijdelijke buikpijn vanwege het gas dat zich op gaat bouwen terwijl u Oxy-Powder® neemt. Als u langer dan twee dagen buikpijn heeft zou u naar het dagelijkse schema moeten schakelen; neem twee capsules 30 minuten voor het ontbijt in, voor lunch en voor het avondeten. U kunt de dosis indien nodig verhogen of verlagen. Andere bijwerkingen kunnen milde hoofdpijn zijn of tijdelijke pijn in de ledematen. Alles zal verdwijnen zo gauw de gifstoffen uit het lichaam zijn verwijderd. Als u last van constipatie heeft, een opgeblazen gevoel of winderigheid is het ook mogelijk dat u aan symptomen van Lekkende Darm Syndroom lijdt, een teveel aan gist of schadelijke organismes en microben.
 
Oxy-Powder® laat monatomisch zuurstof vrij, dat aantoonbaar verschillende vormen van schimmel doodt, gist en bacteriën. De oxidatie van het opgestapelde giftige materiaal samen met het mogelijk doden van schadelijke micro-organismen, gist en schimmel van het monatomisch zuurstof kan terug worden opgenomen in de bloedbaan door hele kleine gaatjes (die zijn ontstaan door jarenlange schade) in de wand van de darmen.
 
Door deze spoeling van gifstoffen kunt u tijdelijk last krijgen van buikpijn, verkoudheid, moeheid, puistjes en slapeloosheid. Als u een van deze symptomen meemaakt, geef Oxy-Powder® dan tenminste dertig dagen de tijd om uw ingewandensysteem weer op orde te helpen brengen.
 
Kan ik Oxy-Powder® gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geeft?
 

Gebruik Oxy-Powder® alstublieft niet tijdens het eerste trimester. Na het eerste trimester raden we u aan eerst met uw dokter te overleggen voordat u Oxy-Powder® tijdens de zwangerschap of tijdens het borstvoeding geven gebruikt. De meeste doktoren hebben er geen probleem mee om Oxy-Powder® aan te bevelen aan hun zwangere en borstvoeding gevende patiënten, maar in een verminderde dosis die ze samen met u zullen vaststellen.

Aanbevolen gebruik:
Het beste is om 4 capsules te nemen 's avonds voor het slapen gaan. Het werkt het best als je niet vlak daarvoor gegeten hebt.  Daar moet je (in ieder geval na een paar dagen) flink ontlasting van krijgen. Raak niet in verwarring als het behoorlijk dun is. Dat is geen diarhee maar het loslaten van de rotzooi. Mocht het na een paar dagen nog niet op gang komen, verhoog dan de dosis naar 5 of 6 capsules.

Veel mensen maken eerst een pot leeg zodat de darmen flink schoon zijn en gebruiken dan de volgende pot een paar keer in de week of af en toe. Na een slechte maaltijd, etc.

120 Capsule Bottle

 Levertijd 3 werkdagen


| Meer
">

Prijsinformatie:
Prijs per 120caps:
€ 50,25
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: Bestellen
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Wim - 28-05-2017 14:36

De capsules zijn vrij groot. Ik ben begonnen met 1 capsule de eerste avond, daarna geleidelijk opgevoerd naar 4 per avond. Aanvankelijk wat lichte buikpijn en misselijk gevoel. Bij de 2 capsules (2e avond) werd dat al minder, tot uiteindelijk geen last meer. Ik kreeg echt flink dunne ontlasting en liep elke ochtend twee keer helemaal leeg. De rest van de dag heb je dan weinig last dat je onverwacht dun moet poepen, maar wel alert blijven bij windjes...! Ik kon overdag gewoon overal naar toe. Je loopt echt flink leeg van dit spul. Ik heb het gebruikt als darmreiniging voorafgaand aan een lever- en galblaasreiniging. Dat is mij heel goed bevallen. Het is goed om de 4 capsules met een ruime hoeveelheid water in te nemen, anders krijg je last van een branderig gevoel in jouw slokdarm, was bij mij tenminste.

Marianne Lips - 27-09-2016 14:09

Product doet wat het beloofd en als je het neemt voordat je gaat slapen brengt het je een heerlijke nachtrust.

johan - 20-08-2016 22:23

Fantastisch spul

Christiane - 16-06-2016 07:18

Ik vind dit een zeer goed product. Ik gebruik het af en toe een paar dagen na elkaar als reinigingskuur en verder ook de dag nadat ik bv. naar een feestje geweest ben en meer gegeten heb dan goed is. Wat ik ook zeer positief vind is dat je er geen pijnlijke darmkrampen van krijgt.

Corry - 18-11-2015 19:13

Het product Oxy Powder doet wat het belooft. Ik heb een darmaandoening waardoor ik moeilijk naar de wc kan. De Oxy Powder maakt de darminhoud vloeibaar zodat het gemakkelijk langs de aandoening kan (verkleving). Dit helpt mij enorm omdat het ook de beweging van de darm stimuleert. Ik moet er soms nog wel wat bij gebruiken wat prikkelt. Maar het heeft de pijn in mijn darm op de plek van de verkleving een stuk minder gemaakt. En zodoende is het een goede hulp bij mijn darmprobleem (bewegingsbeperking). Bedankt!