Progesterall


Dr. John R. Lee was de meest vooraanstaande onderzoeker op het gebied van vrouwelijke gezondheidsklachten die optreden vóór, tijdens en na de menopauze. Dr. Lee onderzocht en ontdekte hoe hij deze gezondheidsproblemen met gebruikmaking van natuurlijke ingrediënten kon aanpakken. Wij laten hier een natuurlijke, uitgebalanceerde crème zien, samengesteld uit de door dr. Lee aanbevolen ingrediënten, in de verhouding zoals hij deze specificeerde.

ProgesterAll™ is een parfumvrije crème die 20 milligram (mg) plantaardige, natuurlijke progesteron per ¼ theelepel crème bevat. Een uniek systeem, gebaseerd op liposomen, waarbij de ingrediënten verpakt zitten in een membraan, maakt snelle opname via de huid mogelijk. De ingrediënten worden zo in het onderliggende vetweefsel opgeslagen en vervolgens afgegeven aan de bloedstroom.


Wanneer je start met de ProgesterALL, zal je een persoonlijke dosering moeten vinden; dat is uiteraard voor ieder vrouw anders.
Bij de ene vrouw is de juiste dosering binnen een paar weken uitgevonden, bij de andere vrouw kan dat wel een half jaar duren. Als je niet in de menopauze bent, smeer je 14-16 dagen p.mnd. Ben je wel in de menopauze dan gebruik je ProgesterALL 25-26 dagen per maand.
Het is dus nogal verschillend per gebruiker hoeveel crème je nodig hebt. Om dat goed uit te vinden heb je voor een aantal maanden ProgesterALL nodig.

Het kantoor van dr. Lee meldt: ben je niet in de menopauze dan is het gemiddeld verbruik voor 1 tube ± 2-3 maanden. Ben je wel in de menopauze dan is het gemiddeld gebruik ± 1-2 maanden.

Te veel gebruiken
Als je voor je lichaam te veel gebruikt merk je dat vrij snel omdat je slaperig wordt zonder dat je echt moe bent. Verminder je hoeveelheden en je zal snel uitvinden wat de juiste dosering voor je is.

Houdbaarheid
De houdbaarheid van de crème is vanaf productiedatum in de USA 2 jaar. Dat betekent dat de tube een gemiddelde houdbaarheid heeft van ± 1 - 1,5 jaar zodra de tube wordt aangekocht door de gebruiker. 

Meer weten? Lees dan onze blogs

De ingrediënten van ProgesterAll™
Gedeïoniseerd water, caprylline/caprine triglyceriden, sepigel, progesteron (20 mg per ¼ theelepel en 960 mg per tube van 56 gram), lecithine, alcohol, glycerine, simugel (een plantaardig verdikkingsmiddel), grapefruitzaadextract, natriumhydroxymethylglycinaat, citroenzuur, kaliumsorbaat, tocoferylacetaat.

Nettogewicht: circa 56 gram.
Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.
Waarschuwing: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet blootstellen aan overmatige hitte.

| Meer
">

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 34,96
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

2 week(en)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 34,96

3 of meer

€ 34,96  € 31,61
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

R.H. - 10-03-2018 22:14

Dr Lee Progester All is een geweldig product. Bij mij direct na gebruik minder ontstekingen en betere beheersen van de menstruatie. Ik was eerst met de pil gestart, maar daar had ik zoveel bijwerkingen van: misselijk, opgeblazen gevoel, oververmoeid, pijnlijke aders, dat ik het gokje heb gewaagd om over te stappen naar de progesteron creme. ( ik had de pil nog achter de hand als de creme niet zou werken. Maar ik heb de pil niet meer aangeraakt) Ik ben nu van alle bijwerkingen af door alleen de progesteron creme te gebruiken.