Vitamine C

 Geheel Natuurlijke Vitamine C.
Vitamine C is belangrijk voor een goede gezondheid maar kan in geïsoleerde en/of synthetische vorm tamelijk slecht worden opgenomen en uw gezondheid zelfs schaden! Volgens een studie op mensen kan een totaal van 1500 mg geïsoleerde en/of synthetische Vitamine C per dag ijzertekort en bloedarmoede  veroorzaken. De meeste geïsoleerde en/of synthetische Vitamine C wordt door het lichaam niet gebruikt. Nog erger: het is een negatieve belasting voor de lever en nieren om het weer uit te scheiden en heeft ook nog een vrij verzurende invloed op het lichaam! Wanneer Vitamine C een ingrediënt is in een product, is het synthetisch en/of geïsoleerd.
Als een ingrediënt het van nature bevat, dan komt het natuurlijk voor.

 Truly Natural Vitamin C™ is 100% voeding is (100% acerola kersenpoeder). Truly Natural Vitamin C™ bevat natuurlijk voorkomende Vitamine C in gepoederde vorm. Het is zowel in lage als hoge dosis niet-toxisch, zeer goed absorbeerbaar en daardoor zelden afgescheiden (als kostelijke verspilling) via de urine. Andere producten geven soms de indruk geheel of gedeeltelijk "whole food" producten te zijn, maar zijn dat in werkelijkheid dikwijls niet! Vitamine C komt in de natuur nooit geïsoleerd voor en is altijd deel van een geheel Vitamine C complex. Er zijn heel wat soorten "Vitamine C met rozebottel en acerola" producten op de markt... Elk van deze producten die we hebben gezien bestaat uit een heel kleine hoeveelheid rozebottel en/of acerola (planten met een natuurlijke grote hoeveelheid goed absorbeerbare Vitamine C) en een enorme toevoeging synthetische en/of geïsoleerde Vitamine C! Vitamine C gemixt met "whole foods" is niet hetzelfde dan Vitamine C die in "whole foods" zelf zit. De "inderhaast" toegevoegde superfoods zijn wel goed voor u, maar niet de hoofdingrediënten of het supplement als geheel! Neem je Vitamine C zoals de natuur het werkelijk heeft bedoeld! Ingrediënten: acerola kersenpoeder. Elke 1,5 theelepel bevat 302 mg natuurlijk voorkomende, niet-toxische en hoog absorbeerbare Vitamine C die niet uitgescheiden wordt als kostelijke lichtgele urine! Ongeveer 70 porties per bokaal [500 mg versie]. Bevat een kleine hoeveelheid GMO-vrije en organische maltodextrine (hoogwaardig koolhydraat - GEEN suiker) als droogmedium.

| Meer
">

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per 500gr.:
€ 42,38
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

onbekend

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.