Progesteron creme

Gratis advies door therapeut en spaarpunten. De beste crème en volkomen natuurlijk

Veel vrouwen (en mannen) krijgen teveel oestrogenen binnen in de vorm van Xeno-oestrogenen en/of pilgebruik. Hierdoor raakt de verhouding tussen oestrogeen en progesteron uit balans. Vooral vrouwen in de menopauze hebben een verhoogde kans op een progesteron tekort.
Klachten die duiden op een progesteron tekort: somberheid, vaginale klachten, vermindert libido, angsten, moeheid, hoofdpijn, concentratie problemen,  overgewicht, slapeloosheid, opvliegers en nachtelijk zweten, onregelmatige cyclus,  heftige menstruatie.
 
Progesteron is een belangrijk hormoon dat afgescheiden wordt door vrouwen die menstrueren maar ook door mannen. 
Dit hormoon zorgt ervoor dat een bevruchte eicel uit kan groeien tot een baby die geboren kan worden.
Maar daarnaast heeft progesteron ook andere werking in het lichaam.
Bijvoorbeeld:
 • Bescherming tegen borstknobbels
 • Bevordert het vetverbruik
 • Vermindert toename van gewicht door vocht
 • Werkt als anti-depressiva en vermindert angsten
 • Vermindert migraine
 • Verbetert duur en diepte van de slaap
 • Verbetert de werking van de schildklier
 • Normaliseert de bloedsuikerspiegel
 • Zorgt voor een gezond libido
 • Helpt het zink- en kopergehalte op peil te brengen
 • Zorgt voor betere zuurstofstofwisseling in de cellen
 • Voorkomt baarmoederhals- en borstkanker en vermindert risico op prostaatkanker bij mannen.
 • Bevordert de weefsel opbouw
 • Is belangrijk bij de aanmaak van andere hormonen in ons lichaam.
 
Veel klachten die vrouwen ervaren tijdens de menopauze maar ook als ze jonger zijn pre menstrueel, zijn terug te voeren op een verstoord progesteron balans, en niet zoals men vroeger dacht, op een oestrogeen tekort.
Het toevoegen van natuurlijk progesteron kan veel klachten verhelpen omdat het de oestrogeen dominantie opheft.
Progesteron komt niet in planten voor. Wat wel voorkomt in planten is sterol diosgenine. Dit wordt aangetroffen in de Wilde Yam. Deze diosgenine kan worden omgezet in progesteron zoals die ook in het lichaam voorkomt.
Deze  creme is volledig natuurlijk en gelijk aan de progestron van het lichaaam.
Progesteron wordt door de lever afgebroken. Daarom is het beter om een creme te smeren dan om tabletten te nemen. Creme wordt meteen via de huid opgenomen in het bloed en kan daardoor effectief zijn werk doen.
De creme kan het beste gesmeerd worden op delen van de huid waar veel kleine bloedvaatjes zitten.  Zoals het gezicht, de hals, de handpalmen en voetzolen, de borst, de binnenkant van de armen.

Gebruik:
 Wanneer je nog menstrueert begin dan op dag 12 van je cyclus (dag 1 is de eerste dag van je menstruatie). Doorgaan tot dag 26 en dan stoppen.
Dit iedere maand herhalen,
 Wanneer je niet meer menstrueert dan 25 dagen achter elkaar smeren en dan 5 dagen stoppen. Iedere maand herhalen.
 
Wanneer jouw cyclus onregelmatig is dan is het lastig om de start dag te bepalen.  Gebruik dan 2 weken de creme en dan weer 2 weken niet. Of je kunt kiezen om 25 dagen achter elkaar de creme te smeren en dan 5 dagen stoppen.

Gebruik 1/8 tot ¼ theelepel ’s morgens en ’s avonds. Als je merkt dat je er slaperig van wordt gebruik de creme dan alleen ’s avonds.

Een 1/4 theelepel bevat 20mg progesteron.
Meer weten? Lees dan onze blogs

Ingredienten:
Purified Water, Aloe Vera Gel*, Avocado Oil, USP Progesterone (Wild Yam Root), Carrot Oil, Cramp Bark, Lemon Grass Oil*, Vegetable Glycerin, Rosemary Extract*, Chamomile Extract*, Milk Thistle Extract*, Stearic Acid (Vegetable Oil), Vitamin A, Vitamin E (Tocopherol), Grape Seed Extract*. *Certified Organic Herb
 

| Meer
">

Video('s): Progesteron creme pompje
Prijsinformatie:
Prijs per 100gr (3Oz):
€ 47,97
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: Bestellen
Staffelprijzen

Aantal

Prijs per 100gr (3Oz) (incl. btw)

1 of meer

€ 47,97

2 of meer

€ 43,95

3 of meer

€ 41,95

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Belinda - 06-04-2020 14:16

Ik kan de crème niet meer missen. Mijn maandelijkse migraine is sterk verbeterd sinds ik hem gebruik.

Patricia - 12-08-2019 22:55

Na een maand smeren grote verbetering, na 3 maanden smeren volledig klachtenvrij. Nu ben ik een week gestopt( tijdens vakantie was mijn pot leeg), opvliegers komen langzaam weer terug. Ik ga nú nieuwe bestellen!

Nicole - 18-11-2018 15:21

Deze crème helpt mij al vanaf de eerste dag dat ik het gebruik om veel beter te slapen. Wat mij betreft is het onmisbaar. Ik gebruik het nu 1x per dag maar denk erover om het twee keer per dag te gaan gebruiken.

Marian - 17-03-2018 16:09

Ik gebruik de crème al jaren, twee keer per dag. Begonnen met smeren toen ik van de specialist te horen kreeg dat ik in de overgang zou zitten. Ik besloot de klachten niet af te wachten en. Ik heb tot op de dag van vandaag nog geen enkele klacht die in verband zou kunnen worden gebracht met de overgang ervaren. Ik ben energiek, super actief, menstrueer nog steeds met vaste regelmaat, sta super positief in het leven en voel me op en top fit. Ik ben er blij mee!

Ria - 20-12-2017 18:44

Super ik ben er heel blij mee. Geen overgangsklachten meer. En 4 kilo afgevallen. Ik raad het zeker aan

Anita - 19-08-2017 11:53

Ik ben 1 augustus begonnen met de crème. Meteen dezelfde avond geen opvliegers meer gehad in de nacht. Het slapen gaat sindsdien echt veel beter. Doordat ik onregelmatig menstrueer ben ik meteen begonnen en ik probeer dit 25 dagen te smeren en dan 5 dagen niet.. Voor mij echt een uitkomst.!!

Suzanne - 30-07-2017 18:25

Ik ben 8 weken geleden begonnen met smeren. Ik merk eigenlijk nog weinig/geen verschil. Blijkbaar kan het 2-6 maanden duren voordat het merkbaar wordt, dus ik smeer rustig door. De eerste paar maanden smeer ik continue en daarna ga ik over op 14 dagen wel/niet smeren. Ik wacht af en wellicht merk ik binnenkort iets van de crème...

Hester - 19-02-2017 07:37

Ook voor mij is deze creme een uitkomst; veel vage pijntjes en beetje onrustig en soms grieperig gevoel verdwijnt meteen als ik het gebruik. Ik doe al een half jaar met 1 fles en smeer het 1x per dag (14 dagen). Ik voel me goed en heb ook geen opvliegers meer, ben echt meer in balans. En ben natuurlijk superblij dat het plantaardig is! Ik heb wel het idee dat het idd na een maandje het effect constanter en groter werd; ik voel mij nu gelijkmatiger.

Sandra - 14-01-2017 14:27

Al vanaf mijn 15e heb ik een onregelmatige menstruatiecyclus. Nu ben ik 43 en kwam ik er pas een jaar geleden achter dat mijn progesteron level veel te laag was. Ik gebruik het product nu 11 maanden en ben keurig stipt tussen de 4 en 5 weken ongesteld. Ben heel erg enthousiast over het product!

Stella Webber - 31-07-2016 22:12

Ik heb al heel lang slaapproblemen. Vorig jaar kwamen er andere problemen bij, schildklier-en bloeddruk problemen, sinds mijn menopauze (ruim 20 jaar terug) zijn mijn hormonen volgens mij uit balans en erger nog, in september bleek ernstig uitgezaaide zeer snelgroeiende hormonale borstkanker te hebben. Ik had zelf al die tijd het idee dat al die dingen met elkaar te maken hadden. door ernstig slaapgebrek kun je allerhande ziektes krijgen trouwens. Nu slaap ik beslist veel beter meestal, sinds ik de progesteron crème gebruik. 2 Keer per dag is teveel, dan krijg ik hoofdpijn Maar nu alleen 's avonds kort voor slapengaan Ik slaap makkelijker in en beter door.. Mijn "tumormarkers" zijn al een tijdje aan het dalen. Ik ga uit van volledige genezing en wil dan zien dat het niet terug komt. Dus ik denk dat ik aan die progesteron crème héél goed doe, om mijn hormonen beter in balans te houden.
Dus ik ben echt blij!

Bianca Galjaard - 28-07-2016 09:45

Zou het kunnen zijn dat ik juist hierdoor meer opvliegers krijg?

Bianca - 28-02-2016 19:43

Super product!
Sinds in in het voorstadium van de menopauze zit, heb ik steeds last gehad van enorm pijnlijke borsten rond de menstruatieperiode.
Sinds ik deze crème gebruik (slechts 1x per dag) ben ik geheel klachtenvrij.
Ik kan het vrouwen met soortgelijke klachten absoluut aanraden.

Stanelia - 07-11-2015 13:09

Top product.

cindy - 11-09-2015 22:15

Top product moet wel 2 keer per dag smeren maar nergens geen last meer van; geen zware menstruatie geen stemmingswisselingen niet zwaarmoedig heb me nog nooit zo goed gevoeld. Echt een aanrader!!!

Janine - 29-08-2015 13:40

Psychisch als lichamelijk, een hele grote verbetering met deze crème.
Lang niet meer zo goed gevoeld. Ik gebruik 'm nu 3 maanden, merkte na 2 weken verbetering.

Yvonne - 04-08-2015 17:11

Geweldig had niet verwacht dat het zo goed zou helpen.
Bijna geen opvliegers meer geen depressie ik voel mij volkomen in balans.
Als dit zo blijft blijf ik het altijd gebruiken.
GEWELDIG.

Marjan - 29-05-2015 17:51

voel me meer in balans als ik deze crème gebruik.
ben laatst een half jaar gestopt om te besparen maar dat voelde toch niet goed.

Meer reviews